Σάββατο 25 Απριλίου 2015

world Vs My world

Υπάρχουν του κόσμου οι φυλές, σε αυτό το πλανήτη, ανά είδος ύπαρξης. Ανάλογα τη προσέγγιση και την τοποθέτηση θα βρεις λογιών λογιών ανθρώπους. Κατηγοριοποιημένους ανά χρώμα, ανά φύλο, ανά πολιτικές πεποιθήσεις, ανά σεξουαλικές προτιμήσεις, ανά... ανά.. ανά...
Για μένα υπάρχουν δύο υποκατηγορίες στην οποία υπάγονται όλοι οι άνθρωποι.
Ο τρόπος διαχωρισμού σε ποιο από τα δύο μέρη ανήκει κάποιος, συμπεραίνεται ανάλογα με τη νοοτροπία και τη στάση που έχει απέναντι στη ζωή. Η πρώτη φυλή συμπεριλαμβάνει τους ανθρώπους που πιστεύουν πως είναι θαυμαστά όντα, με μοναδικές δυνατότητες. Η άλλη, αφορά εκείνους που πιστεύουν πως για ότι τους συμβαίνει φταίει συνήθως κάποιος εξωτερικός παράγοντας, τον οποίο δεν μπορούν να τον επηρεάσουν.
Η πρώτη φυλή ονομάζεται αγαπητοί άνθρωποι. Είναι εκείνοι που όταν έχουν κάποια ευχάριστη κατάσταση στη ζωή τους, χαίρονται, την εκτιμάνε και προσπαθούν να την απολαύσουν. Κάνουν πράγματα για να διατηρήσουν τα όμορφα και αντίστοιχα κάνουν πράγματα για να αλλάξουν ότι δεν τους αρέσει. Είναι κύριοι του εαυτού τους.
Η δεύτερη φυλή ονομάζεται μουντοί άνθρωποι. Είναι εκείνοι που σαν ζήσουν κάτι όμορφο, τρέμουν μην το χάσουν. Προσπαθούν να εξασφαλίσουν ότι δεν θα φύγει και αν υπάρξει κάτι κακό μουρμουράνε και μιζεριάζουν με ευκολία. Είναι εξαρτημένοι από το περιβάλλον τους.

Όλοι μας έχουμε στοιχεία και από τις δύο φυλές, η κύρια κατεύθυνση όμως με την οποία ζει κάποιος είναι πολύ ξεκάθαρη και συγκεκριμένη.
Εσύ, σε ποια φυλή ανήκεις?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου