Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Romance Vs Raw-mance

Τη στιγμή που ενημερώθηκα για το "raw-mance" με έπιασε ένα ρίγος. Σαν το ρίγος που παθαίνεις όταν είναι χειμώνας, κάνει κρύο, παγωνιά, δεν έχεις θέρμανση, είσαι με κουβέρτες, πουλόβερ, πλεκτά, και ακούς στις ειδήσεις να λέει "ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας της επόμενες μέρες". Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι να κλείσω εισητήρια για κάπου πιο ζεστά, έστω για 2-3 μέρες. Μα στο θέμα του ρομαντισμού... δεν υπάρχει πιο ζεστός προορισμός.
Ο ρομαντισμός είναι υπο εξαφάνιση. Έχει μερική ύπαρξη σε κορίτσια, αλλά σε γενικό βαθμό είναι σπάνιος.! Τον αναζητάς. Οι ρομαντικοί του είδους μας μένουν στην αναζήτηση. Η έκφραση του ρομαντισμού παρα είναι "γκέι" ή απεγνωσμένη ανάγκη για σεξ, που εκδηλώνεται με πολύ ευγενικό τρόπο, κατα τα λεγόμενα της μάζας. Είναι επίσης πολύ παρεξηγημένη έννοια, γιατί ρομαντισμός δεν είναι οι απερίσκεπτες και βαρύγδουπες δηλώσεις ενθουσιασμού υπό μορφή αγάπης. Ρομαντισμός είναι η φαντασία, τα χρώματα, η έκφραση των συναισθημάτων, το βίωμα της διαδικασίας του έρωτα, ο χρόνος, η προσμονή, ο εθισμός στα χάδια και το άρωμα του άλλου.!
Γιατί έχουμε παραγίνει κυνικοί, σεξιστές και μάλιστα ωμοί (raw) έχοντας την αίσθηση ότι "μπουχτήσαμε" από ρομαντισμό.! Που? Σε ποια χώρα? Γιατί στο κόσμο που ζω εγώ είναι δυσέυρετος! Ο ρομαντισμός είναι σε κόμα καιρό τώρα, και θέλω τόσο πολύ να ξυπνήσει!